Tag

, ,

De câteva zile râd de sare cămașa de pe mine, de când am aflat ca PDL susține pe Manes Bernardini, candidat la funcția de Primar al Bolognei. Perntru cei care încă nu îl cunosc, Bernardini este secretarul Ligii Nord la Bologna.

De ce râd? Pentru că anul trecut un partid românesc  câuta un candidat – român, evident  – care să candideze la funcția de consilier orășenesc pe o listă care susține PDL-ul … deci pe candidatul său primar, prietenul nostru verde dușman al românilor. În politică, coerența e cea mai importantă!

Ce-ar fi ca noi românii să nu ne gândim doar la alianțe răsunătoare, ci să votâm un român competent, cu șira spinării, care în plus să aibă și șanse reale de a fi ales?

Mi diverto leggendo che PDL sostiene il candidato Manes Bernardini nella sua corsa alla poltrona di Sindaco di Bologna. Per chi non lo conoscesse, Bernardini è il segretario della Lega Nord a Bologna.

Perché mi diverto? Perché l’anno scorso un partito romeno cercava un candidato – appunto romeno – da candidare come consigliere comunale su una lista che appoggia il PDL … quindi il suo candidato sindaco, il nostro amico verde mangia romeni. Nella politica, la coerenza è tutto!

Annunci